- hirdetés -

Mindkét csapatunk hazai környezetben lép pályára a hétvégén.

A Békés Vármegyei I. o. labdarúgó bajnokság 22. fordulóját rendezik meg e hétvégén.

OMTK-ULE – Szeghalmi FC (Orosháza, Mátrai stadion, április 20., 17 óra)

A 43 pontos, 3. helyen álló Orosházi MTK-ULE 1913 csapata a 24. ponttal rendelkező, 6. helyen álló Szeghalmi FC gárdáját fogadja április 20-án. Szeptember 2-án az ULE Babolek (2) és Szabó Ákos góljaival 3-1-re nyert, majd november 11-én Szeghalmon Huszár Gergő találata az 1-1-es döntetlenhez volt elég.

Bordás Dániel vezetőedző: Próbáljuk a saját futballunkat építeni. Célunk, hogy fazont szabjunk a játékunknak, ami sikerült is. A helyzetkihasználással vannak problémáink, Mezőhegyesen a kilencvenharmadik percben az üres kapuba sem tudtunk betalálni. A Szeghalom egy erős együttes, amit tavaszra megerősítettek és ez az eredményekben is megmutatkozik. Ettől függetlenül csakis a három pont megszerzése lebeg a szemünk előtt. Babolek Zoltán várhatóan már tud játszani, viszont Szarvas József és Rau Gergő még nem.

A mérkőzés játékvezetője: Fekete Zoltán (Vozár Ákos, Halma Sándor).

A Békés Vármegyei II/A bajnokság 20. fordulójában a Rákóczi a Mezőberényt fogadja az ULE-Sportcentrumban.

Rákóczi – Mezőberényi LE (Orosháza, ULE-Sportcentrum, április 21., 17 óra)

A 12. helyen álló, 21 ponttal rendelkező OMTK-Rákóczi a bajnokság 5. helyén álló, 30 pontos Mezőberényi LE csapatát látja vendégül április 21-én, 17 órakor. Október 7-én, a Mezőberényben lejátszott mérkőzésen 3-2-re a berényiek szerezték meg a győzelmet. Azon a találkozón Kérdő Erik és Halász Zsombor szerezték az orosházi gólokat.

Bodzás Ádám, az OMTK-Rákóczi edzője: Az őszi fordulóban, idegenben szoros mérkőzést játszottunk aktuális ellenfelünkkel. Kellemetlen ellenfél, aki hasonlóan a Dévaványához, sok előre ívelt labdával fog játszani. Erre készültünk, 3 pontért lépünk pályára vasárnap.

A mérkőzés játékvezetője: Bozó Norbert (Belanka Zsolt Péter, Kovács Krisztina).

fotó: archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.