- hirdetés -

Állandó programok, Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra koncertje, valamint ünnepi tűzijáték várja az érdeklődőket idén augusztus 20-án Gyopárosfürdőn. Előtte sem fognak unatkozni a zenekedvelők, hiszen egy nappal korábban az országszerte nagy népszerűségnek örvendő Punnany Massif együttes ad majd koncertet.

Sokak kedvencévé vált 2003-as megalakulása óta a pécsi alapítású Punnany Massif együttes, az elmúlt évek során 6 albumot és 5 kislemezt is kiadtak, de videoklipjeik is több milliós megtekintéseket értek el a Youtube-on. Idén augusztus 19-én Orosházára érkeznek, Gyopárosfürdőn, 20:30-as kezdéssel adnak majd koncertet.

Másnap augusztus 20-án is Gyopárosfürdő várja majd a szórakozni vágyókat. Az állandó programok közül a gyerekek kipróbálhatják a kézműves foglalkoztatót, az ugrálóvárat, csillámtetoválást és hennafestést, felfújható kosárlabda palánkot, valamint egy ninja fal csúszdát is. 15 és 18 óra között bábszínház, fotósarok és masszás sziget várja majd az érdeklődőket.

A délután folyamán egy zenei műsort is megtekinthetnek majd a látogatók, mely a mulatós, az operett és a nóta világába kalauzolja majd el őket, nem sokkal később pedig egy strandröplabda bemutatót is láthatnak. Az esti program során a Megasztár 1. évadának győztese, Tóth Vera és a Budapesti Jazz Orchestra csapata ad majd koncertet, majd ünnepi tűzijáték zárja majd a napot.

A fürdő szolgáltatásai (uszoda, élményterasz, szaunapark, fedett gyógymedence, a parkfürdő medencéi és egyéb fürdőszolgáltatásai) augusztus 19-én 19:30-ig, augusztus 20-án 18:30-ig üzemelnek az ünnepi rendezvénysorozat miatt.

Az augusztus 20-i programok aznap a Szent István szobornál kezdődnek, 9:30-kor tartják meg az idei városi ünnepséget, melyen ünnepi beszédet mond Pörneki Attila, a GYSZC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium igazgatója. A műsorról Csengeri Attila musical énekes gondoskodik majd, közreműködik az Orosházi Fúvószenekar. A nap folyamán az Orosházi Lovas Egyesület is megrendezi hagyományos programjait Bogárzón, melyekről ide kattintva írtunk bővebben.

Bővebb részletek az Oroscafén megtalálható programajánlóban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.