- hirdetés -

Vasárnap az ötös körzet döntött: Gyapjasné Béres Enikőt szeretné látni az orosházi képviselő-testületben. A független képviselő a szavazatok hatvan százalékát megszerezve végzett az élen három ellenfelével szemben. Munkával és tettekkel hálálná meg a bizalmat.

A Fidesz-KDNP által támogatott független jelölt a szavazatok mintegy 60 százalékát begyűjtve végzett az élen, összesen 184 érvényes szavazatot szerzett Gyapjasné Béres Enikő. Ez azt jelenti, hogy 2024-ig szintén tagja lesz az orosházi képviselő-testületnek.

– Szeretném megköszönni a bizalmat a választóimnak, igyekszem megfelelni ennek. Tettekkel szeretném bizonyítani, hogy méltó vagyok erre a bizalomra – kezdte győzelmi értékelőjét Gyapjasné Béres Enikő. – Nagyon sok konstruktív beszélgetésen vagyok túl a körzet lakóival, ezeket felhasználnám a képviselői munkám során, az elképzeléseiket szeretném megvalósítani. A választókon kívül megköszönném a családomnak és mindenkinek, aki töretlenül támogatta a munkámat nap mint nap. Szeretnék gratulálni és köszönetet mondani az ellenfeleimnek is, akiket inkább partnernek tekintek. Úgy gondolom, hogy az ötleteiket is remekül fel lehet használni a jövőben, ami a körzet lakóinak előnyére válik majd – tette hozzá.

Erdős Norbert országgyűlési képviselő az elsők között gratulált a győztesnek.

– Arra felhívnám a figyelmet, hogy a körzetnek eddig ellenzéki képviselője volt, most egy független képviselő, akit a Fidesz-KDNP támogatott. Az eredményt Enikő kedvessége, munka iránti elkötelezettsége, eddigi pályafutása támasztja alá. Világosan lehetett látni, hogy egy felkészült, jó jelöltünk van – fogalmazott Erdős Norbert országgyűlési képviselő.

– Soha nem is tagadtuk, hogy a Fidesz támogatja Gyapjasné Béres Enikőt. A függetlenség az én olvasatomban azt jelenti, hogy meg van a szabadsága ahhoz, hogy akár a frakcióból is kiszavazzon – reagált a szavazatok 60 százalékát megszerző Gyapjasné Béres Enikő függelenségét vitatók felvetéseire. Erdős Norbert ezt követően megköszönte az orosházi választóknak a támogatást, mert úgy érzi ez a bizalom a Fidesz-KDNP pártszövetségnek is szól.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.