- hirdetés -

49 éves pedagógus, vállalkozó, gazdálkodó, művész és családanya vagyok. 29 éve itt élek, a települést sajátomnak érzem. Szeretem Orosházát, lojális vagyok a városomhoz és az itt élőkhöz.

Pedagógusként 28 éve dolgozom, a felnövekvő generáció életre való felkészítése fontos számomra, ők a jövő alapjai. Hiszek a hatékony környezet, kapcsolat fontosságában, igyekszem ezt kialakítani a mindennapi munkám, életem során. A hitelesség, a szakmai felkészültség alappillére az életemnek, a nyílt, együttműködési elven alapuló kommunikációra törekszem. A kölcsönös tiszteletre, együttműködésre, bizalomra épülő kapcsolatrendszer megteremtése, az emberi méltóság tiszteletben tartása, melyet szem előtt tartok. Aktív, közéleti, lokálpatrióta, szociálisan érzékeny ember vagyok, ahol tudok, segítek. Akik ismernek, tudják, számíthatnak rám.

A lakosság igényeihez igazodva

Véleményem szerint mindennek az alapja a megismerés, kapcsolatok kialakítása, kommunikáció az itt élőkkel.
A személyes kontaktust, találkozást nagyon fontosnak tartom, már elkezdtem és erre alapozom a munkámat. A lakosság igényeinek felmérése alapján az utak, járdák állapota, parkolók kialakítása, a köztisztaság, esővíz elvezetése, közösségi tér kialakítása megoldásra várnak. Ezeken a területeken már elkezdődtek a munkálatok.

Együtt alakítjuk a jövőt

Az alapvető jogokon felül, az 5-ös körzet lakóit érintő lehetséges veszélyek, problémák megelőzése, enyhítése, megszüntetése a legjelentősebb számomra. A közös munka, a közösség kialakítása kulcsfontosságú, mert együtt alakíthatjuk a jövőt. Azon leszek, hogy az itt lakókat személyesen megismerjem, meghallgassam a problémáikat, képviseljem az érdekeiket. Mindenki megérdemli, hogy ugyanolyan odafigyelést, törődést kapjon pártállástól függetlenül, nem csak ma, holnap is!

Gyapjasné Béres Enikő

5. számú választókörzet önkormányzatiképviselő-jelölt

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.