- hirdetés -

Két éves születésnapját ünnepelte Sanyika, a Lurkó Bölcsőde egy ifjú tagja. A szőke kisfiú nagyon szereti a szemétszállító autókat, így édesanyja elintézte, hogy a különleges napon egy kukásautó érkezzen meglepni őt. A kérést a DAREH szívesen teljesítette a család számára.

Július 28-án a két éves Sanci nem is gondolta, hogy a kis narancssárga kukásautó mellett egy igazi is várja majd a bölcsőde előtt. Az intézmény munkatársai a többi gyermek kíséretében hozta ki a születésnapos fiút. Sanyi, amikor észrevette az óriási ajándékot, megilletődve nézett szüleire. A lufikkal feldíszített jármű sofőrje dudált néhányat a születésnapos tiszteletére, majd édesapjával együtt beültek az autóba.

– Sanci pici korától kezdve kukásautó fanatikus. A legkisebbtől kezdve a legnagyobbig minden van neki otthon. Az emberek nagyon kedvesek voltak, küldtem nekik egy e-mailt, és ők rögtön azt mondták, hogy benne vannak. Egy kicsit meg van szeppenve, mert nagyon sokan vagyunk körülötte, de biztos vagyok benne, hogy nagyon örül az ajándékának – mondta Sanyika édesanyja, Juhász Alexandra.

A kisfiúnak bemutatták az autó működését is. Megnyomhatta a különböző gombokat, igazán kiélvezhette, hogy egy nagy kukásautó érkezett csakis az ő tiszteletére.

– Egy gyereknek egy születésnapi kívánságát teljesítettük kérésre. A szülők megkeresték a DAREH központot, és nekem szóltak, mint telephelyvezető, hogy teljesítsük ezt a kérést. Minden kisgyereknek ez egy álma, szerintem azért, mert nagy autó és minden gyereknek tetszenek – tette hozzá Mitykó Zsolt a DAREH telephelyvezetője.

A szülők, nagyszülők, Sanyika testvére és a dolgozók is egyaránt boldog születésnapot kívántak a kisfiúnak. Sanci számára pedig egy felejthetetlen élménnyel zárult ez a különleges nap.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.