- hirdetés -

Közeledik a voksolás napja, az 5-ös választókörzet szavazói új képviselőt delegálnak augusztus 7-én az önkormányzat döntéshozó grémiumába. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOM) és a Munkáspárt közös jelöltjeként Ujj György Imre kéri a körzetben élők bizalmát. Mint mondja, jól ismeri a körzet problémáit, az itt élőket, hiszen maga is a Madách utcában lakik.

– Megpróbálnám az utakat, az utcai közlekedést fejleszteni, illetve ehhez támogatást kérni, az orosházi költségvetés korlátain belül a lehető legtöbbet erre fordítani. Sok minden kellene ezen a részen is, de ez egy általános orosházi helyzet. Nem ígérgetek lehetetlenségeket, mindennek megvan a határa, olyat ígérek, ami számonkérhető – mondta a jelölt lapunknak. A körzet megoldásra váró problémái közül Ujj György Imre kiemelte még, hogy a Szentesi úton a Mezgétől Rákóczitelepig nincs gyalogátkelő, ugyanez a probléma adott a Vásárhelyi úton a Lidl és a körforgalom között. Véleménye szerint egy másik megoldásra váró feladat a parkolás lehetőségének megteremtése a temető és a Mezgé környékén. A jelölt fontosnak tartja még a tisztességes jövedelmeket, az idősek fokozott védelmét, a jó közbiztonságot és az állandó köztisztaságot.

– A célom, hogy minél jobb életkörülményeket biztosítsak a választókerületemnek. A lakossággal való kapcsolattartást beszélgetések útján szeretném megvalósítani. Ez azt jelenti, hogy ilyen módon a véleményük általam bekerül a testület elé, biztosan – fogalmazott a baloldali szövetség jelöltje.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.