- hirdetés -

A kikapcsolódásé és a nyugalomé lesz a főszerep hétvégén Orosházán. A szombati napon pedig városunk ad majd otthont az országos triál bajnokságnak is.

Ingyenes programokkal várja az embereket a Rendezvénytér szombaton. A Kikapcs címmel ellátott programsorozat délután 17 órától este 20 óráig tart. Az esemény kezdeteként egy sportbemutatónak lehetünk szemtanúi, majd 17 óra 15 perctől Rábainé Dani Anikóval jógázhat, aki egy kis mozgásra vágyik. Háromnegyed hattól Kovácsné Tóth Hajnalka – aki a Nők Lapja TOP10 életmódváltójának egyike – tart előadást „Nekem hogy sikerült?” címmel.

Ezután ismét a közös mozgásé lesz a főszerep, 18 órától Földesi Szandival zumbázhatunk. Ezután Horváthné Kriczki Zita Nagyi fitnesz címmel tart egy kis edzést az idősebbeknek.

Este hét órától Pál Feri atya előadását hallgathatjuk meg, aki „Elégedetten az élettel” címmel beszél majd vágyakról, küzdelmekről és célokról. Ehhez az előadáshoz előzetes regisztrációs jegy szükséges, amelyet a Petőfi Művelődési Központ recepciós pultjánál lehet igényelni.

A délután során a fenti programok mellett gyógynövény barátkozó, kézműves nyugi foglalkoztató, kirakodóvásár várja az embereket. Kint lesz az Életfa Egészségközpont és pszichológiai teszteket is csinálhatunk. A Gyöngy Büfében gyümölcslevek, turmixok és saláták egészítik ki az egészséggel foglalkozó napot.

Szintén szombaton a Spar és az üzletsorok közötti parkolóban kap majd helyet az országos triál bajnokság. Másfél-két méteres akadályok várják az ország legjobb extrém sportolóit. Emellett a kezdők is kipróbálhatják magukat utcai biciklivel, az OPEN kategóriában. A versenyen több orosházi és békés megyei sportoló is részt vesz. Az esemény délelőtt 9 órától 18 óráig tart.

A szombati napot egy igazán relaxáló programmal zárhatják az orosháziak. Délután 14 órától egészen 22 óráig tart Szauna napot Gyopárosfürdő. A program korlátozott létszámú és csak szauna jeggyel vehető igénybe, valamint a szauna lepedő és a szaunaruha használata is kötelező. A Relaxációs show és programok között aromaterápia, finn kabin, valamint gőzkabin várja az embereket, ahol lehetőség lesz tengeri sós és barna cukros bőrradírozásra és virágmézes bőrhidratálásra egyaránt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.