- hirdetés -

Már látogatható Nicolás Muller, azaz Müller Miklós orosházi születési fotóművész kiállítása Budapesten, a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban. A megnyitóra június 15-én került sor.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, június 16-tól látogatható kiállításon Müller Miklós, eddig még nem látott képeit tekinthetik meg az érdeklődők. A zárt körű megnyitón, amelyet június 15-én, délelőtt tartottak több nagykövet is részt vett. Köszöntőt mondott Kőrösi Orsolya, a Capa Központ ügyvezetője, Anunciada Fernández de Córdova, Spanyolország nagykövete, Javier Valdivielso Odriozola, a Budapesti Cervantes Intézet igazgatója. A kiállítást José Ferrero Villares, és Ana Muller a kiállítás kurátorai, valamint Claudia Küssel független kurátor nyitotta meg.

A tárlatot százhuszonhat, többségében kiadatlan, az 1934 és 1967 közötti időszakban készült kép alkotja, amelyeket a Cervantes Intézet és a Spanyol Kulturális Minisztérium megbízásából kifejezetten erre az alkalomra válogattak – írja a capacenter.hu

Az eseményre nagyon sok érdeklődő érkezett, mindenki pozitívan, örömmel fogadta a kiállításon látható fotókat és azok történeteit.

A tárlatot június 16. és szeptember 4. között tekinthetik meg az idelátogatók. A Capa Központ keddtől-péntekig 14 és 19 óra között, szombaton és vasárnap pedig 11 és 19 óra között tart nyitva.

Fotók: Capa Központ

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.