- hirdetés -

Orosháza Gyermekszemmel” címmel indított alkotói pályázatot a Petőfi Művelődési Központ. Az óvodás, alsó és felső tagozatos gyerekeknek csupán annyi a dolga, jelenítsék meg kedvenc helyüket Orosházán, legyen az egy játszótér, a főtér, Gyopáros esetleg az iskola, ahol tanulnak.

Mutasd meg mindenkinek, melyik a kedvenc helyed Orosházán! – szól a felhívás a Petőfi Művelődési Központ plakátján. Az „Orosháza Gyermekszemmel” alkotásait A/4-es papíron várják, mely során Orosháza bármely részét megjeleníthetik, ahol szívesen töltik idejüket családjukkal, barátaikkal a gyerekek. A technika nincs megszabva, a gyerekek többek között ceruzát, ecsetet, zsírkrétát is ragadhatnak. Az indulók három korosztályban – óvodás, alsó tagozatos és felső tagozatos – nevezhetnek. Fontos, az alkotás hátoldalán tüntessék fel nevüket, óvodájukat vagy iskolájukat, valamint a csoportot vagy osztályt.

Az elkészült munkákat személyesen a Petőfi Művelődési Központban is leadhatják a nevezők hétköznap reggel fél nyolc és este nyolc között. Emellett postán (cím: Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. 5900 Orosháza, Kossuth L. u. 3.) vagy online a szervezes@pmk.oroshaza.hu címre is elküldhetik, melynek határideje április 19. (péntek). A zsűri által kiválasztott alkotásokból egy kiállítást is szerveznek április 24. és 27. között a PMK koncerttermi aulájában, a készítőket pedig ajándékok várják.

Kiemelt kép: freepik.com

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.