- hirdetés -

Városszerte különböző programokkal készültek a gyerekeknek. Ma volt a vakáció előtti utolsó tanítási nap Orosháza iskoláiban. Az Eötvös József Katolikus Általános Iskolában sem a tantermekben töltötték a szerdai napot, a gyerekek és a pedagógusok méltó módon búcsúztatták el a 2021/2022-es tanévet.

A kemény tanulás után megérdemelten élvezhették utolsó napjukat az Eötvös Iskolában. Minden korosztály számára igyekeztek megfelelő programot találni. Az eseménynek az iskola udvara, az aula és a sportcsarnok adott otthont.

– Hagyomány az iskolánkban, hogy az utolsó tanítási napon gyermeknapot rendezünk, amelyet nagyrészt a szülői munkaközösség szervezésének köszönhetünk. Ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás, buborékfoci, vízi foci is várja a gyerekeket. Valamint a dottó is körbeviszi őket a városban. Emellett minden gyerek kapott egy-egy jégnyalókát is, úgyhogy nagyon jól érzik magukat – mondta Dr. Blahóné Gali Erzsébet, igazgatóhelyettes.

A gyerekek és a felnőttek is egy felhőtlen napot töltöttek el az iskolában. A kisebbeket az ugrálóvár és a trambulin vonzotta igazán, míg a felsősök figyelmét a vízi- és a buborékfoci keltette fel leginkább. Valamint az íjászatot és egy motorszimulátort is kipróbálhattak.

– Nagyon jól érezzük magunkat, ki tudunk kapcsolódni ma az iskolában. Kicsit rossz érzés, hogy ez az utolsó tanítási nap, az osztálytársak és barátok miatt, de egyben jó is. A szünetet nyaralással, kirándulással, barátokkal fogjuk tölteni – mesélték Papp Kinga és Vadász Gerda, az Eötvös Iskola tanulói.

A gyerekek igazán élvezték, hogy egy rendhagyó napot töltöttek el az iskolában. Az elmúlt héten mindennap megformáltak egy-egy betűt az iskola tanulói a „Vakáció” felirathoz, amely a mai nappal lett teljes. Holnaptól pedig nyaralás, kirándulások, különböző táborok és pihenés várja őket.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.