- hirdetés -

Több ezren látogattak ki Gyopárosfürdőre a pünkösdi hosszú hétvégén. Szombaton újabb ingyenes programokkal és egy koncerttel várják az érdeklődőket a strandon.

Május végén nyitotta ki kapuit Gyopárosfürdő, a jó idővel hétről hétre nő az érdeklődés a strand szolgáltatásai iránt. Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy 3190 fürdőző látogatott a strandra a pünkösdi hosszú hétvégén, ebből 880 fő orosházi volt.

Most hétvégén újabb komoly érdeklődésre számítanak, június 11-én egészségnapot tartanak, ahol 10 és 14 óra között előzetes regisztrációval díjmentesen kipróbálhatók a fürdő kezelései, mint az orvosi gyógymasszázs, a tangentor (víz alatti vízsugármasszázs), és a víz alatti csoportos gyógytorna.

A belépés ingyenes a parkfürdő területére 14 órától, ahol programok egész sora várja az érdeklődőket. Ingyenes ugrálóvár, arcfestés, közös mozgás is lesz. Fellép gyermekműsorával Kovácsovics Fruzsina, majd 16 óra 30 perckor pedig Takács Nikolas szórakoztatja a kilátogatókat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.