- hirdetés -

A gyerekeké volt a vasárnap Gyopárosfürdőn, a megújult rendezvénytéren. Május 29-én rendezték meg a Városi gyermeknapot a Petőfi Művelődési Központ szervezésében. Az időjárás is kedvezett a családoknak, a délután második felére pár órára a nap is kisütött, még szebbé varázsolva ezzel ezt a napot.

Zene, ugrálóvár, kézműves foglalkozások és az elmaradhatatlan vattacukor is igyekezett mosolyt csalni minden kisgyerek arcára. Újra megtelt a rendezvénytér, és a családok együtt töltöttek egy kellemes napot, miközben a színpadon különböző fellépők váltották egymást. A ZumBabák, a Candy Dance Crew produkciói után Hajnal Máté bűvészműsora varázsolta el a gyerekeket. Ezután a Kispárna Mesezenekar interaktív előadása következett, amibe a legkisebbek is becsatlakozhattak.

– A rendezvénytér sajátosságait nagyon jól kihasználták a szervezők, az ugrálóvár, az árusok is mind szépen el vannak helyezve. Nagyon jól érezzük magunkat, a program is nagyon változatos – mondta egy édesanya.

A nap egyik legvidámabb pontja kétségkívül a közös buborékfújás volt. A gyerekek izgatottan álltak sorba, hogy kaphassanak egy-egy buborékfújót. Miután mindenki megkapta azt, színes, kisebb-nagyobb buborékok lepték el a rendezvény helyszínét. Ezzel egy kis mesevilágot varázsoltak az akkor már ismét szürke időjárásból.

A program sztárfellépője a The Biebers zenekar volt. Habár ők is sajnálták, hogy az időjárás nem igazán kedvezett, örültek, hogy előadásukkal boldoggá tehetik a közönségüket, és a családok felszabadultan tölthetik idejüket vasárnap délután.

– Ezután az ínséges időszak után jó itt lenni. Írtuk a dalokat, de nem tudtuk kinek előadni. Most, hogy végre itt vagyunk el tudjuk énekelni, és jó érzés, hogy éneklik az emberek. Egy jó visszajelzés. Ennyi pozitívat ki tudok emelni, hogy jó érzés felfrissülve visszamenni a színpadra, és újra rádöbbenni, hogy én erről álmodoztam mindig és sikerült is – emelte ki Puskás-Dallos Péter a zenekar egy tagja.

A The Biebers a nyár folyamán még több koncerten szeretne fellépni, valamint legújabb daluk a „Nem lesz másik” is hamarosan megjelenik. Szeretnék felvenni újra azt a ritmust, amit a koronavírus miatt elvesztettek.

Ezt a napot az összes kis gyerkőc élvezte, hiszen róluk szólt. Vidáman ugráltak a trambulinon és mosolyogva léptek szüleik elé frissen készült pillangós arcfestésükkel. A fiúk az árusoknál vásárolt játékfegyverekkel múlatták az időt. Nevettek, kikapcsolódtak és együtt lehettek azokkal, akiket igazán szeretnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.