- hirdetés -

A város gyermek- és ifjúsági önkormányzata a 2017-2022-es ifjúságpolitikai és gyermekjogi koncepció és a hozzá kapcsolódó cselekvési tervben foglaltak alapján nyílt ötletpályázatot hirdet Orosházán megvalósuló gyermek vagy ifjúsági program támogatására.

A város ifjúsági- és gyermekjogi koncepciójának létrejöttét megelőző műhelymunkák alkalmával felszínre került, hogy erősíteni kell a helyi fiatalok városi életben való részvételét, valamint ösztönözni kell őket szabadidejük aktív eltöltésére. Számos közösségi tér és program várja a korosztályt, de ők azok, akik a leginkább tudják, hogy mire van szükségük.

A pályázat célja, hogy a város önkormányzata támogassa a fiatalok ötleteit, kezdeményezéseit, mely lehet egy Orosháza területén megvalósuló vagy online program, programsorozat. Fontos tudni, hogy a pályázat nem az oktatási intézmények és diákönkormányzatok által szervezett rendezvényeket, illetve az OHGYIÖK tagjainak kezdeményezéseit támogatja.

A rendelkezésre álló keretösszeg 500 ezer forint, mely teljes egészében a program megvalósítására fordítható, önrész biztosítása nem szükséges. A pályázott támogatás mértéke a projekt elszámolható összes költségének 100 százaléka, időszaka május 1. és december 15. közé esik. Egy pályázó maximum 3 pályázatot nyújthat be.

Pályázatot bármely Orosházán élő és/vagy tanuló személy vagy közösség benyújthat, akik/akik tagjai elmúltak már 15 évesek, de még nem töltötték be 30. életévüket. Magát a pályázatot kizárólag az ezen a linken található űrlap segítségével lehet benyújtani, április 15-ig. Bővebb információt és segítségnyújtást a +36703375034-es telefonszámon és az acsaoroshaza@gmail.com email címen kérhetnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.