- hirdetés -

Március 12-én Kiskunfélegyházára utazott a ReDance Hip-Hop Crew csapata. Rétes Edina tanítványai most először vettek részt a Dance Universum által rendezett nemzetközi táncversenyen.

A csapatvezető elmondása szerint nagyon jól érezték magukat. Nagyon gyerekközpontúak voltak a szervezők és egy percig sem hagyták unatkozni sem a közönséget, sem pedig a táncosokat.

– Voltak olyan versenyzőim, akiknek ez volt az első megmérettetésük és mindig azt mondtam nekik, hogy nagyon fontos, hogyan indulsz el ezen az úton. Megértették és nagyon odatették magukat úgy, ahogy kell, ami az eredményükön is visszaigazolás volt. Ez egy olyan kezdő lökést adott, ami úgy gondolom sok-sok évre kihat majd rájuk. Nagyon büszke voltam mindenkire és úgy gondolom, remekül megállta a helyét a csapat – nyilatkozta elégedetten Rétes Edina.

Tanítványai közül Asztalos Molli és Bertalan Liza manó kategóriában ezüst minősítést szerzett, míg Bacsa Zsófi a gyerek korcsoport egyéni kategóriájában ért el hasonló eredményt. Ugyanebben a számban Stréling Zoé aranyminősítést szerzett. Iváncsics Polla és Dombovári Illés a felnőtt duóval szerezték meg az ezüst minősítést, közülük Illés felnőtt egyéni kategóriában is ezüsttel tért haza, produkciójával pedig különdíjasként zárt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.