- hirdetés -

A 2022-es év első elnökségi ülését tartotta múlt héten szerdán a Magyar Kick-Box Szövetség, melyen természetesen az új elnökségi tagok is részt vettek. Köztük az Orosházi Contact K.T.H.E. egyesület vezetőedzője, Puravecz Péter, akit a formagyakorlati szakág vezetőjének is újra megválasztottak. Sokat nem pihent, hiszen pár nappal később fontos vizsga várt rá.

Még január 22-én Budapesten választotta meg új elnökségét a Magyar Kick-Box Szövetség, melyben az orosházi egyesület vezetőedzője, Puravecz Péter is helyett kapott.
– A korábbi ciklusokban jelen voltam az elnökségi tagok megválasztásánál, most azonban különös izgalommal vártam, tekintve, hogy mint elnökségi tag kerültem a szavazólistákra – nyilatkozta nekünk akkor.

Továbbra is ő a formagyakorlati szakág vezetője (Archív fotó: Rosta Tibor)

A titkos szavazás eredménye alapján határozottan és egyértelműen került be az MKBSZ elnökségébe. Március 2-án rendezték meg az év első elnökségi ülését, egyben az első olyan ülést, melyen már ő is új pozíciójában vehetett részt. Elmesélte, hogy a program során mindenki elmondta, hogy mit gondol új pozíciójáról, hogy mit kell tennie érte. Több napirendi pontot megvitattak, a legfontosabb pillanatnak azonban a szakágvezetők megválasztása ígérkezett.

Péter ugyanis a kick-box sportág formagyakorlati szakágát vezeti, ez pedig a jövőben sem lesz másként.
– Minden szabályrendszernél felmerültek nevek, az elnök úr tett egy javaslatot és nagy boldogság volt számomra, hogy a formagyakorlat esetében a 17-ből mind a 17 szavazatot megkaptam – mesélte.

Szombaton sikeres vizsgát tett a 4. dan fokozatra

Sok ideje nem maradt a pihenésre, hiszen szombaton már új feladat várt rá. Ugyan viszonylag későn értesült a lehetőségről, így pedig a felkészülési idő is lerövidült, de március 5-én sikeres vizsgát tett a 4. dan fokozatra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.