- hirdetés -

Kérdése van az Európai Unióról? Érdeklik Európa legfrissebb hírei, eseményei? Találkozna az EU-val az interneten és a közöségi hálózatokon? Szeretne hozzájutni az ingyenes uniós kiadványokhoz? Részt venne érdekes, tartalmas programokon? Észrevétele, véleménye, javaslata van az EU számára?

A EUROPE DIRECT hálózat Unió-szerte 424, Magyarországon 17 tájékoztató központtal működik. Az Európai Bizottság Magyarországi Képviesetének szakmai irányítása alatt álló központok célja, hogy az uniós polgárokat lakóhelyükhöz közel, saját anyanyelvükön lássák el információval uniós kérdésekben. Európa minden szegletében közel hozzák a lakossághoz az EU-t, az uniós szakpolitikákat és értékeket, így közvetlenebbé teszik az uniós intézmények és a polgárok közötti kapcsolatot.

Az iroda aktívan jelen van a közösségi médiában, ahol ugyancsak friss, naprakész, hiteles tájékoztatást nyújt uniós ügyekben, de arra is törekszik, hogy párbeszédet folytasson a polgárokkal az Unió helyzetéről és jövőjéről.

Az ügyfélszolgálat mellett számos programot – fórumokat, előadásokat, képzéseket, EU-tanórákat, kiállításokat, kirándulásokat – is kínálnak a polgárok számára a legváltozatosabb témákban. Az EU Roadshow keretében az iroda munkatársai nyaranta egy napot Orosháza- Gyopárosfürdőn töltenek, ahol az Európa-sátornál várják a strandolókat.

Elérhetőségek
Tel.: +36 (66) 530-215
Cím: 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3. (A Békés Megyei Könyvtár földszintjén.)

E-mail: bekescsaba@europedirect.hu
Web: ed.bmk.hu/
Facebook: facebook.com/EuropeDirectBekescsaba

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.