- hirdetés -

Megkezdte rendelését Gyopárosfürdő új orvosa. Dr. Bajzik Éva tizenöt éve foglalkozik mozgásszervi problémákkal küzdő gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt, januártól az orosházi fürdőben is rendel.

Bajzik Éva januártól erősíti a fürdő csapatát. Szakmai tudása és tapasztalata, valamint a kiváló minőségű gyopárosi gyógyvíz számos panasz esetében hozhat enyhülést a betegeknek.

– Gyopárosfürdő 670 méter mélységből érkező termálvize elsősorban reumatológiai és mozgásszervi rehabilitációs panaszokra ajánlott, de hatásos nőgyógyászati, urológiai, neurológiai és bőrgyógyászati problémák esetén is. Betegeink számára teljes körű szakorvosi ellátást, fiziko-, elektro- és balneoterápiás gyógykezeléseket biztosítunk, szolgáltatásaink egyrészt háziorvosi beutalóval, támogatott formában vehetők igénybe, ugyanakkor új fürdőorvosunkhoz háziorvosi beutaló nélkül is lehet orvosi vizsgálatra jelentkezni a +36 68/512-262-es telefonszámon – tájékoztatott Benkő Ferenc, a fürdőt üzemeltető Városüzemeltetési Zrt vezérigazgatója.

A vezérigazgató hozzátette, a szaunaszeánszokat is kínáló szaunapark valamint a gyógyfürdő fedett termálmedencéje mellett további három medence (a kültéri gyógymedence, az élményterasz meleg gyógyvízzel feltöltött kültéri masszázsmedencéje, valamint az élményfürdő beltéri gyermekmedencéje) áll a fürdővendégek rendelkezésére.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.