- hirdetés -

Mozgalmasan zárja le a 2021-es évét jövő héten a Candy Dance Crew csapata. Az idén 10. születésnapját ünneplő egyesület életében az elmúlt hónapok versenyek szempontjából a korlátozások miatt kevésbé számítottak mozgalmasnak, de mindent megtesznek azért, hogy sikeresen búcsúzzanak majd el a jubileumi évtől.

– Online versenyeken voltunk még idén, akkor is inkább az év eleji időszakban. Most megyünk majd éppen a jövő héten először személyesen, mégpedig Nyíradonyba, a Revolution Dance Cup nevet viselő minősítési versenyre. Májusban kezdtünk el újra táncolni, addig folyamatosan online formában tartottuk a kapcsolatot, de az sajnos nem volt az igazi, így amint lehetett újra találkozni, igyekeztünk is megragadni az alkalmat – idézte fel a csapat vezetője, Földesi Szandra.

Májusban kezdték újra az edzéseket (Fotó: egyesület)

Elmondta, idén három edzőtábort is tartottak, ezek közül kettőt Orosházán, míg egyet Csanádapácán, szeretnék ha utóbbiból is hagyomány válhatna a későbbiekben. A versenyekre való felkészülést már szeptemberben megkezdték, októberben pedig szerettek volna elmenni arra a nagyszalontai versenyre, ahol korábban már kétszer is eredményesen szerepeltek. A vírushelyzet azonban másként gondolta, ezért végül helyi versenyekben gondolkodtak.

– Sajnos rányomta a bélyeget az utóbbi időszakra, hogy több táncosomnak is karanténba kellett vonulnia. Pedig nagyon felfelé íveltünk még azelőtt, hogy egyáltalán kialakult volna ez az egész járványhelyzet, épp ezért nagyon sajnálom, hogy a sikeresebb szériát így félbeszakította. Bízom benne, hogy a mostani újrakezdéssel hamar eljutunk ismét odáig, mint ahol annak idején be kellett fejeznünk. Nyilván egy ilyen helyzet sosem jön jókor, de minket ebből a szempontból különösen rosszul érintett – árulta el a csapatvezető.

Több programra is készülnek a jövő héten (Fotó: egyesület)

Igyekeznek azonban optimistán tekinteni a jövőbe, a következő hét ráadásul igencsak érdekesen és mozgalmasan alakul majd számukra. A hétvégi nyíradonyi verseny előtt tartják ugyanis az immár szintén hagyományossá vált évzáró műsorukat, ahol az egész évben tanultakat szeretnék bemutatni a szülőknek, hozzátartozóknak, érdeklődőknek, valamint a csapathoz az idei évben csatlakozó kis táncosok is ekkor lépnek fel először.

Az egyesület ráadásul ebben az évben ünnepelte 10. születésnapját, így a mostani évzáró bemutatón szeretnék felidézni régebbi, sikeres koreográfiáikat is, az újdonságok mellett egy kicsit vissza is tekintenének az elmúlt évekre. Egy nappal később, pénteken pedig évzáró karácsonyi vacsorájukat tartják, ahol a szülőkkel, gyerekekkel egy buli keretében zárják 2021-et.

Kiemelt kép: Candy Dance Crew

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.