- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a megyei bajnokságok valamennyi osztályában. Az ULE játszik otthon, a Rákóczi Mezőberénybe utazik.

A megyei I. o. labdarúgó bajnokság 14. fordulóját rendezik a hétvégén. Az OMTK-ULE a listavezető Körösladányt fogadja szombaton.

Meglepetésre készülve

A 6. helyen álló, 21 pontos OMTK-ULE fogadja a tabella élén helyet foglaló, 36 pontos Körösladányt. Az előző fordulóban a Körösladány 7-1-re verte a Nagyszénást, míg az orosházi csapat gól nélküli döntetlent ért el Szabadkígyóson.

OMTK-ULE – Körösladányi MSK (november 20., 13 óra, ULE-Sportcentrum)

Az ULE erős ellenféllel mérkőzik (archív fotó: Bohus Krisztián)

Kvasznovszky József: A Körösladány az osztály elitalakulata, a bajnokság toronymagas esélyese. Ladányban jó esélyünk volt a pontszerzésre, de végül a hazaiak otthon tartották a bajnoki pontokat. Szombaton meglepetésre készülünk, bízunk abban, hogy a bajnokaspiráns Orosházán veszíti el a veretlenségét. Ennek szellemében lépünk pályára.

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (Németh Balázs, Bozó Norbert).

A megyei II/A osztályban a 13. fordulóra kerül sor. A sereghajtó, pont nélküli Rákóczi az 5. helyen álló, 19 pontos Mezőberény otthonába látogat.

A tisztes helytállás reményében

Az előző fordulóban a Rákóczi hazai pályán szenvedett 4-1-es vereséget a Mezőkovácsházától, míg a hazaiak Medgyesbodzáson kaptak ki 3-0-ra.

Mezőberényi LE – OMTK-Rákóczi (november 20., 13 óra, Mezőberény)

A kékmezes Rákóczi idegenben játszik (archív fotó: Bohus Krisztián)

Kvasznovszky József: A Mezőberény otthon minden csapatnak komoly ellenfele, ezt több alkalommal is bebizonyította. Más célunk nem is lehet, mint a tisztes helytállás. Bízom benne, hogy tud majd egymásért küzdeni a csapat.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Czégény Roland Lajos, Medovarszki János).

Kiemelt fotó: archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.