- hirdetés -

Szeretnél szeptembertől felsőoktatásban továbbtanulni? Közeledik a nagy nap, december 15-én kezdetét veszi a 2022-es általános felvételi eljárás.

Inspiráló és barátságos közegben képzeled el egyetemista mindennapjaidat? A gyakorlatba könnyen átvezethető tudásra vágysz, mely mögött biztos és naprakész ismeretek állnak? Amennyiben ezek közül legalább egy kérdésre a válaszod igen, akkor a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem a legjobb választás számodra.

Elérhető ponthatárokkal és rendkívül rugalmas online megoldásokkal vár téged a 30 éves magánegyetem Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

Csatlakozz már most a Kodolányi közösségéhez, kövesd online felületeiket:
https://www.facebook.com/kodolanyi/
https://www.instagram.com/
https://www.kodolanyi.hu

Személyesen is találkoznál az intézmény tanáraival, hallgatóival?  

Erre már a jövő év elején lehetőséged nyílik: Keresd őket január 13-15 között az EDUCATIO Kiállításon, melynek a budapesti HUNGEXPO ad majd otthont, vagy látogass el a 3 oktatási központ valamelyikébe, ahol a felvételi időszakban három nyíltnapon tudsz mélyebb bepillantást nyerni az iskola életébe.

A nyílt napok tervezett időpontjai: december 10, január 22, február 5.

A KJE-n széles képzési palettából választhatsz. A következő tanévben nappali, levelezős és távoktatásban az alábbi szakokon indulnak kurzusok: anglisztika, előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció- és médiatudomány, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, pedagógia, szociális munka, történelem, turizmus-vendéglátás, üzemmérnök-informatikus.

Emellett, három felsőoktatási szakképzést és három mesterképzési szakot (államilag finanszírozott helyekkel is) kínálnak a továbbtanulni vágyóknak.

A képzésekről bővebben erre a linkre (https://www.kodolanyi.hu/felveteli/ ) kattintva olvashatsz.

Találd meg a hozzád legközelebb állót, és legyél egyetemista a Kodolányin!

#Együttvalóraváltjuk
#Diplomakarnyújtásnyira
#Felveteli2022

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.