- hirdetés -

Többször ér minket a vád, hogy mindig csak a rossz, a negatív dolgokról írunk. Következzék most akkor egy pozitív végződésű történet.

A most következő rövid történetet egyik kedves olvasónk B. Tamás osztotta meg velünk, mondván írjuk meg, hogy ha ritkán is, de ilyen is előfordul 2021-ben Orosházán.

Tamás Orosházán, a Kazinczy utcán lakik és ami a történet szempontjából lényeges, szenvedélyes horgász. A fent említett eset október végén történt vele.

– Azon a napon is horgászni voltam. Hazaérkezés után nekiálltam kipakolni a kocsiból a felszerelést. A botokat is kivettem és míg a többi holmival bajlódtam, oda támasztottam az autó oldalához és azzal a lendülettel ott is hagytam. A pakolás befejeztével – mint aki jól végezte dolgát – felmentem a lakásba. Jót vacsoráztam, jót pihentem. Másnap reggel arrébb kellett állnom az autóval és akkor láttam, hogy a botok ugyanúgy oda vannak támasztva, ahogy előző nap hagytam. Nem vitte el senki, pedig elég forgalmas a környék és több, mint negyvenezerbe került a két bot és két orsó – meséli Tamás.

Képünk illusztráció (Fotó: CSJ.)

Vallásos emberként még hozzáfűzi: – Aznap – a reformáció napján – valószínűleg a Mindenható vigyázott a felszerelésemre.

Hát ilyen is van. Érik még kellemes meglepetések az embert néhanap. Jó lenne, ha ez a mentalitás is ragályossá válna, hogy nem bántjuk a másét…

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.