- hirdetés -

Több dologban is kipróbálta már magát élete során sokak kedvenc előadóművésze, Geszti Péter. Volt már műsorvezető, zsűritag az X-faktorban, színész, szinkronhang, dalszerző, énekes és sok minden más. November 5-én Orosházán vendégeskedett és örvendeztette meg a nézőket egy best of-műsorral.

Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy – Hogy mi a közös bennük? Hát Geszti Péter, aki csapatával több generáció kedvencévé vált az évek során. A népszerű előadóművészt sokan ismerik az éneklés mellett az X-faktor című tehetségkutató korábbi évadainak zsűritagjaként vagy éppen színészként, szinkronszínészként is. Olyan rajzfilmes karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint a mai napig népszerű Ludas Matyi, vagy Sid a lajhár a Jégkorszak-filmekből.

Egyik ismert mondása a következőképpen hangzik: Az idő az egyetlen dolog, ami magától telik, a többi rajtunk múlik. Geszti Péter november 5-én Orosházán járt, ahol kedvenc dalaival egy best of műsor keretében lépett fel a Petőfi Művelődési Központ szervezésében, az Eötvös-csarnokban.

Kiemelt kép forrása: Püspöki Zsolt

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.