- hirdetés -

Megtörtént a műszaki átadása a Mátrai Stadionnak. Az új gyep és a reflektorok is a helyükre kerültek. Tavasszal méltó módon avatják fel a 81-szeres egykori válogatott labdarúgó nevét viselő sportlétesítmény.

Néhány héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy látványos szakaszához érkezett a Mátrai Stadion felújítása. Akkor éppen az új gyepet helyezték le a szakemberek. Azóta a munkálatokkal el is készültek, sőt már a pályát bevilágító reflektorokat is felszerelték. Tóth-Kása Sándor elnöktől megtudtuk, hogy megtörtént a pálya műszaki átadása, a szakemberek mindent rendben találtak. A továbbiakban még tereprendezés és az öntözőrendszer légtelenítése vár a kivitelezőre.

Az elnök elmondta, tavasszal, amint az időjárás lehetővé teszi méltó módon avatják fel a pályát. Ezt követően a klub korosztályos és felnőtt csapatai itt fogadják majd a mérkőzéseken az ellenfeleiket.

A Fűtőház utcai stadion az egyesület által megszerzett TAO forrásból, valamint az ehhez szükséges önkormányzati önerőből újul meg, összesen több mint 100 millió forintból.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.