- hirdetés -

A múlt hétvégén rendezték a Pintér Attila Emlékversenyt, amelyen több száz fiatal asztaliteniszező vett részt. A rendező ASE Orosháza szakreferense, Bogdánffy Csaba szerint sikeres két napon vannak túl.

Népesebb mezőny gyűlt össze a múlt hétvégén megrendezett emlékversenyen, mint az országos bajnokságon, amiről mi is beszámoltunk. Több száz fiatal négy korcsoportban, 16 asztalon versenyzett.

Bényei Nellitől dobogós helyezést várt a szakvezetés az U11-es korcsoportban, míg a többiektől a tisztes helytállás és a lehető legjobb szereplést tűzte ki célul.

Az ASE Orosháza versenyzői közül Bényei Nelli végül az elődöntőben alulmaradt, az ötödik helyen zárt, míg serdülő egyéniben és U13-ban a főtáblára került. Vadász Rékának az U11-ben nem sikerült a főtáblára jutnia, de az idősebbek között összejött neki. Molnár Ramóna serdülő egyéniben versenyzett, számára is a főtábla jelentette a végállomást.

– Összességében elégedettek vagyunk az eredményekkel. Sokat dolgoztunk a hétvégén, de megérte, hiszen jól sikerült a verseny. A csapatok, a játékosok és a szövetség képviselői is elégedettek voltak a szervezéssel – értékelt Bogdánffy Csaba, az ASE Orosháza szakmai referense.

Kiemelt képünkön Vadász Réka szerepel. Fotó: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.