- hirdetés -

Nyert a Tesco pályázatán a helyi bölcsi alapítványa, ennek köszönhetően őszi családi napot tartottak az intézmény udvarán pónilovaglással, ugrálóvárazással és koncerttel.

A Kisharang Bölcsődét képviselő Gyermekmosoly Alapítvány idén is eredményesen pályázott a Tesco Ön választ, mi segítünk felhívására. Június 14-től az orosházi és a szarvasi áruházban szavazhattak – vagyis dobhatták be a zsetonokat a megfelelő urnába – a családok arra, ki nyerje meg a négyszázezer forint fődíjat. A tavalyi eredményhez hasonlóan idén is a bölcsőde alapítványának urnájába került a legtöbb zseton, így az intézmény a kapott összegből egy nagyszabású rendezvényt valósíthatott meg a hétvégén.

Céljuk az volt, hogy a kisgyermekes családok számára szervezzenek egy nagy, őszi rendezvényt, melyen mind együtt lehetnek. Ennek különösen nagy szükségét érezték most, hiszen az elmúlt másfél évben sajnos nem volt hasonlóra lehetőségük a pandémiás helyzet miatt. A szüreti program október 8-án délután három és öt óra között valósult meg a Zöldfa utcai intézményben, és a Süss fel nap – újra! nevet viselte. Dénes-Földesi Mónika bölcsődevezető elmondta, a gyerekek és a szülők nagy örömmel vettek részt a családi délutánon, melynek programjai között pónilovaglás, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves játszóház, ugrálóvár, valamint tűzoltó és kis traktor kipróbálása is szerepelt. A megjelentek 16 órától a Mint a vöcsök zenekar gyermekkoncertjét élvezhették.

Képek: Kisharang Bölcsőde saját gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.