- hirdetés -

Győzelemmel zárkózik az orosházi csapat az élbolyhoz.

A megyei I. osztályban a 7. helyen álló OMTK-ULE 1913 labdarúgó csapata a sereghajtó Sarkadi Kinizsit fogadta október 8-án a gyopárosi sportcentrumban. A papírformának megfelelően az orosháziak sima győzelmet szereztek a lelkes, de nem túl veretes ellenfelükkel szemben.

OMTK-ULE 1913 – Sarkadi Kinizsi SE    4 – 0   (1 – 0)

Orosháza, 110 néző. Vezette: Fekete Z. (Baráth J., Fűri I.).

OMTK-ULE: Dobozi – Kovács D., Kádár, Rácz A., Kasuba, Fehér (Janicsek), Gedó, Harangozó, Szabó Á. (Vincze), Péli (Csőke), Miszlai (Tóth L.). Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Sarkad: Sándor – Szalazsán, Oláh T. (Jánki), Szabó R., Papp B.(Szilágyi), Trippon, Jepure, Tokaji, Patkás, Erdei, Pukoli. Edző: Bali István.

Gólszerzők: Miszlai (2), Fehér, Tóth L.

A gólok története:

A 30. percben szabadrúgást rúghatott az ULE a 16-os sarkáról. Fehér mértani pontossággal csavarta a labdát a bal felső sarokba, 1-0. (A játékossal a közeljövőben riportot készítünk – a szerkesztő.) Az 52. percben Fehér oldalszabadrúgását követően Miszlai fejelte a labdát a kapuba, 2-0. Az 57. percben szöglet után Miszlai ollózva lőtt a léc alá, 3-0. A 87. percben kapu előtti kavarodásban Tóth L. passzolta közelről a hálóba a labdát, 4-0.

Buza Barnabás: Az előrelépés útján az első lépést megtettük. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben, de az első győzelem lehetősége előtti izgalom végett sok kimaradt. Egy gyönyörű szabadrúgásgóllal áttörtük ezt a gátat. A második játékrészben két gyors góllal magabiztos előnyre tettünk szert. A sok kihagyott helyzet miatt lehet bennünk hiányérzet. A Csabacsűd ellen készülünk az eredményes folytatásra.

Az OMTK-ULE október 17-én, 15.30 órakor Csabacsűdön lép pályára.

kiemelt kép: archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.