- hirdetés -

Az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központjának reál tanévnyitó szakmai műhely rendezvényét tartották meg augusztus 31-én a Táncsics Mihály Gimnáziumban, 54 fő részvételével.

A rendezvényt Simon Nóra Edina, az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központjának főosztályvezetője nyitotta meg, majd Árusné Erős Krisztina és Misinszkiné Szőke Nóra intézményvezető-helyettesek mutatták be az intézményt. Seres Erzsébet vezető szaktanácsadó a szaktanácsadás rendszerérő beszélt, majd a gimnázium igazgatója, kutató tanára dr. Blahó János tartott előadást ‘Van jövőnk?’ címmel.

Árusné Erős Krisztina az intézményt mutatta be (Fotó: iskola)

Ezt követően Seres Erzsébet, Horváth Antal, Zabaglóné Váradi Margit szaktanácsadók előadása következett az Ökoiskolák és a fenntarthatóság a gyakorlatban szekcióban, majd a matematika szekcióban Tóth István tartott tájékoztatót. Ennek címe ‘Hogyan változik az érettségi matematikából?’ volt.

Végül a műszaki, természettudományos, matematikai és digitális tehetséggondozás élő példájaként a csorvási Edison Klub akkreditált kiváló tehetségpont bemutatkozása és bemutatója következett Murvai József és Szluka András előadásában.

Dr. Blahó János is tartott előadást a rendezvényen (Fotó: iskola)

A rendezvényről érkező pozitív visszajelzések további szakmai-közéleti szerepvállalásra és tudásmegosztásra ösztönzik a reál munkaközösség szaktanácsadóit és a Táncsics Mihály Gimnáziumot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.