- hirdetés -

A települések és a Békés megyei Önkormányzat közös fellépésének köszönhetően többlet források érkeztek a megyébe. Orosháza két projektje több mint száz millió forintos plusz támogatást kapott.

Oláh Gábor regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár arról tájékoztatta Zalai Mihály megyei elnököt, hogy – a települések és a Békés Megyei Önkormányzat közös fellépésének köszönhetően – ismét több pályázat támogatásának növeléséről született döntés – áll a Békés Megyei Önkormányzat szerkesztőségünknek küldött sajtótájékoztatójában.

Ebből kiderült, az is hogy Orosházán két futó Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) futó projekt jutott többletforráshoz.

Az egyik a Zöld város kialakítása a belvárosban. Az eredetileg 300 millió forintos pályázat további 64 millió forint támogatást kapott.
Ezen kívül a Gyopárosfürdőn kialakítandó napelempark kivitelezéséhez szintén 64 millió forintos plusz forráshoz jutott Orosháza, így 208 millió forintra emelkedett a támogatás.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.