- hirdetés -

Kozármislenyben és Mohácson folytatta a felkészülést az másodosztályú női kézilabdacsapat. Egy győzelemmel és egy vereséggel tértek haza a baranyai túráról.

Minden évben két napon Baranyában tölt az Oxxo Energy Orosházi NKC. Ezúttal is két edzőmérkőzést játszottak Herbert Gábor tanítványai. Az egyik ellenfelük a nyugati csoport egyik legjobb csapata, a Kozármisleny volt. Tóth Sáráék két góllal 25-23-ra legyőzték a jó erőkből álló gárdát.

Ezt követően Mohácsra utaztak az orosháziak, ekkor már többet hibáztak a kék-fehérek és 26-23-as vereséget szenvedtek.

– Messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, hiszen a felkészülés közepén járunk, a csapatok nem egyforma állapotban vannak. Voltak dolgok, amik nem tetszettek. Több mint egy éve dolgozunk együtt a lányokkal, ismernek engem, ezért biztos vagyok benne, hogy ezeken változtatni fognak. A baranyai túra összességében elérte a célját, jól szolgálta a felkészülésünket – foglalta össze Herbert Gábor a két mérkőzést.

A jövő hétvégén az orosházi közönség is láthatja a női kézilabdázókat, hiszen augusztus 27 és 29 között megrendezik a szokásos felkészülési tornájukat. Jövő pénteken 16 óra 30 perckor a Gárdony-Pázmánd NK ellen lépnek pályára az Eötvös-csarnokban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.