- hirdetés -

Három idegenben megvívott felkészülési mérkőzés után a hétvégén végre hazai közönség előtt is bemutatkozhatott az Orosházi FKSE-Tokai 2021/2022-es szezonra összeálló kerete. A csapat ezúttal a másodosztály nyugati főcsoportjának egyik esélyesével, a Budai Farkasokkal találkozott.

Három meghatározó játékosát is nélkülözte ezúttal Kovács Attila vezetőedző, aki Németh Lászlóra, Antal Szabolcsra és Molnár Sándorra sem számíthatott. AZ első percek kiegyenlített játékot hoztak, mindkét csapat mozgalmas napokon volt túl már a hétvége előtt is, hiszen az orosháziak Békésen, ellenfelük pedig Szegeden játszott edzőmérkőzést korábban.

Viszonylag kevés gól esett a játékrészben, a félidő 11-9-es részeredményt hozott, a zöld-sárgák kétgólos előnnyel vonulhattak pihenőre. A második félidőt a Farkasok kezdték jobban, először ledolgozták a hátrányukat, majd a játékrész közepén a mérkőzés állását is megfordították, a 49. percben már hárommal vezettek (19-22).

A hazai csapat azonban kemény munkával visszakapaszkodott, de ismét a vendégek pillanatai következtek, a lefújás előtt 2 perccel is 2 gólos volt a különbség (23-25). Végül azonban a gólerős játszó új igazolás, Kovács Bence és az először a tavalyi szezonban lehetőséget kapó Szabó Máté góljaival sikerült egalizálniuk.

Kiemelt kép: Döme Szabolcs éppen a korábban Orosházán is játszó Yassine Benmiloudról lefordulva lő kapura (Fotó: ofkse.hu/Zsedényi Péter)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.