- hirdetés -

Máshol folytatja pályafutását az ASE Orosháza saját nevelésű asztaliteniszezője. Hudák Dorina a fővárosba igazol.

Eldőlt, hogy a fiatal tehetség a Statisztika PSC jogutódjához igazol Budapestre, ahol a középiskolai tanulmányait is folytatja majd. Hudák Dorina átigazolása az ASE szemszögéből a versenyeredmények és minősítő pontok szempontjából jelentős veszteség, ugyanakkor az egyesület vezetése tekintettel volt további fejlődési lehetőségére, mivel felkészülését nagyban fogja segíteni az utánpótlás és felnőtt válogatottakkal folytatott napi szakmai munka.

– Nem lehetünk annyira kicsinyesek, hogy önös érdekekre hivatkozva megfosszuk ettől a kiemelkedő lehetőségtől – hangsúlyozta Bogdánffy Csaba, az ASE Orosháza szakmai referense. – Ugyanakkor a két klub megegyezése alapján Dorina az ASE Orosháza színeiben fog az Extraligában és esetenként a férfi NB III-as osztályban is szerepel majd – tette hozzá.

Az új utánpótlás klub teljes egészében a Magyar Asztalitenisz Szövetség támogatásával és finanszírozásával működik, rövidesen ott alakul meg az első női asztalitenisz akadémia is.

Az ASE Orosháza vezetése további eredményes sportpályafutást kíván Dorinának azzal, hogy a város és egyesület kapuja mindég nyitva áll előtte!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.