- hirdetés -

Augusztus első szombatján folytatódott a 9.ViharsaRock Fesztivál a Rock Klub szabadtéri színpadán.

Ezúttal Tunyogi Péterre, a P.Mobil és Tunyogi Rock Band egykori énekesének tiszteletére tartott élőkoncertet a Tunyó Emlékzenekar, mely már harmadik alkalommal lépett fel Orosházán. Az est érdekessége volt, hogy Mihály Zoltán a klub vezetője bemutatott egy rendkívül fiatal, mindössze 16 éves tehetséges gitárost, Levit, azaz ifj.Séllei Ferencet.

Levi. Az ő és a generációja viheti tovább a rock szeretetét (Fotó: Rock Klub)

A klub elkötelezett a fiatal tehetségek felkarolásában, ez alapszabályukban is szerepel. Levi mintegy 20 perces műsorával mutatkozott be az akkor már több mint száz néző előtt.

– Nagyon jó benyomást keltett, magabiztos gitározásával letette névjegyét, és remélhetőleg egy szép karrier előtt áll. Szurkolunk neki, és örülünk hogy ehhez kezdőlökést adhattunk számára, mert övé, az övéké a jövő – fűzte hozzá a klubvezető.

A bemutatkozás után következett a Tunyó Emlékzenekar mintegy kétórás műsora. Már az első daloknál hallhattuk, hogy sokat fejlődött a csapat. Tavaly is jól játszottak, de szombat este már láthatók és hallhatók voltak a különbségek. A csapat összhangzása, a hangszeres zenészek virtuozitása, és nem utolsósorban az énekes teljesítménye abszolút profi megszólalást eredményezett. Jöttek a P.Mobil-dalok, a „Transsylvania”, „Miskolc”, „Menj tovább”, majd jöttek a Tunyogi Rock Band olyan dalai, mint a „Szárnyakon szédülő”, „Szabad vér”, „Boszorkányrepülés”, „Amikor mélyen vagy”.

Élmény volt a Tunyó Emlékzenekar fellépése (Fotó: Rock Klub)

A közel kétszáz fős közönség nagy örömmel fogadta ezeket. Remek este volt, amelyen méltóképpen emlékeztek meg Tunyogi Péterről, aki immár nyolc éve az „égi zenekarban” énekel.

A Rock Klub következő programjában augusztus 14-én fellép az Ezüst Nyár zenekar, mely az LGT első, „Barta-korszakát” eleveníti fel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.