- hirdetés -

Harmadik alkalommal teljesülhet szombaton Márta János fogyatékkal élő nagyszénási motor- és autórajongó vágya.

Hatalmas munkája van a hétvégi rendezvényben Márta Jánosnak. A mozgáskorlátozott férfi hihetetlen erőket és tömegeket mozgat meg lelkesedésével, akaratával és kitartásával. Ahogyan azt tavaly is elmondta, ez a nap nem a pénzről, hanem a barátságról szól, arról, hogy az autók- és motorok szerelmesei együtt ünnepelnek.

A nagyszénási fürdő elé várják az érdeklődőket augusztus 7-én 10 órától. Itt lesznek kiállítva az érkező versenyzők autói, motorjai, a megnyitóünnepségre pedig a művelődési házban kerül sor. Itt megtekinthetik a főszervező gyűjteményét, vagyis autó- és motorversenyzők aláírásait, pólókat, kabátokat, serlegeket, fotókat, magazinokat, sőt alkatrészeket is.

Ott lesz a kiállításon a Gender Racing Team csapata egy kamionnal és két formula autóval. Eljön Méhész Attila, Benkő Antal és fia, Kárai Péter, Jáger Andi, Kovács Sándor, Sándor Tamás, Dancsó Tibor, Tóth Krisztián Márk, Eke Ákos, Eke Ádám, Mátrai György és Mátrai Répánszky Rita. Dudu Zsolt Félix egy Ferrari Californiával érkezik, de ezen kívül lesz még egy meglepetés autó, több utcai és pályamotor, valamint veteránmotor is.

Az ingyenes rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.