- hirdetés -

Körvonalazódik az Orosházi FKSE-Linamar felnőtt csapatának felkészülési programja. Az érdemi munka július 19-én kezdődik, augusztusra pedig már több felkészülési mérkőzést leszerveztek.

A csapat szakvezetése augusztusra több edzőmérkőzést is beiktatott a felkészülési programba, ezek közül hármat játszanak majd hazai pályán, melyeken majd reményeik szerint az orosházi szurkolók is megismerkedhetnek a megújult együttessel.

A sort augusztus 5-én az OFKSE-Mezőtúr mérkőzés indítja majd, ezt a találkozót azonban Békéscsabán rendezik, majd 10-én Budapestre utaznak, ahol az FTC U23-asaival találkoznak. Augusztus 13-án a békésiek otthonában lépnek majd pályára, akik szintén az NB1/B Keleti csoportjában érdekeltek.

Tavaly többek közt a Dabas ellen hangoltak a szezonra az OFKSE játékosai (Fotó: Horváth Bence)

Egy nappal később augusztus 14-én kezdődik meg a hazai felkészülési mérkőzések sorozata, elsőként a Budai Farkasok látogatnak majd az Eötvös csarnokba. Augusztus 17-én ismét a békésieket fogadják, majd 19-én a Szeged U23-as csapatát.

Ellenük augusztus végén újra mérkőzhetnek, ugyanis a Pick Szeged U23-as csapatának vendégeiként egy nemzetközi felkészülési tornán hangolódnak majd a tervek szerint szeptember második hétvégéjén elrajtoló NB1/B-s bajnokságra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.