- hirdetés -

Már a harmadik héten is túl van a Takács testvérpár vezette légakrobatika tábor. Idén valamelyest lassabban teltek be a helyek, de így is egy turnussal többet tartanak.

A koronavírus-járvány után sok fiatal örült annak, hogy végre ismét gyakorolhatta a légakrobatikát. Köztük volt Szabó Maja is, aki már két éve foglalkozik ezzel a mozgásformával.

– Szeretem a tábort, a legjobban mindig az új trükköket várom. Nagyon sokat lehet tanulni a lányoktól – mondta a fiatal akrobata.

(Fotó: Horváth Bence)

A táborban Takács Andrea és Takács Noémi edzők vezetése mellett a fiatalok megismerkedhetnek többek között a rúdtánccal, karikával és az úgynevezett hamockkal is. Andrea elmondta, hogy idén lassabban telt meg a táboruk.

A hammock mellett rúdtánc és karika órák is várták a fiatalokat (Fotó: Horváth Bence)

– Sok megosztást igényelt a Facebookon, de a létszámunk az megmaradt, sőt a tavalyihoz képest egy turnussal többet tudunk tartani. Jelenleg minden héten 10-12 gyermek vesz részt az edzéseken – nyilatkozta az OrosCafénak Takács Andrea

Takács Andrea sok trükköt tanított a fiataloknak (Fotó: Horváth Bence)

Elmondta, hogy a hétköznapi edzéseken is főleg a fiatal tanítványok tértek vissza, a felnőttek közül sokan még nem. Ez elsősorban a védettségi igazolvány miatt alakult így, de erre már nincs szükség. A kártya nélkül is látogathatók az edzések.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.