- hirdetés -

Otthonfelújítási kisokos sorozatunkban ezúttal a T4 Komplex Kft-t mutatjuk be, akiknek tevékenysége rendkívül széles körűnek számít. 

– A T4 Komplex Kft. 2008-ban alakult, abból a célból, hogy ügyfeleinknek elérhető áru klimatizálási megoldásokat kínáljon, melyek mindig lépést tartanak a legkorszerűbb technológiákkal és a felhasználói trendekkel, szokásokkal. Lakossági és irodai komfort klíma berendezések értékesítése és telepítése, valamint ipari környezetben üzemelő hűtőegységek és légtechnikai rendszerek kiépítése és üzemeltetése is tartozik a feladataink közé.

Ezen kívül többek közt az épületgépészet üzletággal és kivitelezéssel is foglalkozunk. Egy dinamikus, fiatal, de tapasztalt csapattal igyekszünk a megrendelők vagy az ügyfelek rendelkezésére állni – ismertette a részleteket Tarján Csaba, ügyvezető. 

A főbb tevékenységük a lakossági klimatizálás mellett a hűtőházak építésére és felújítására, légkezelő berendezések telepítésére vagy akár a lakatos tevékenységekre: kapuk, kerítések szerelésére is kiterjed. Partnereik közé tartozik a Linamar, a Merian Foods, a Toolex és a Hungerit Zrt, de a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetbe is szereltek már berendezéseket. Dolgoztak már együtt békéscsabai cégekkel és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitánysággal is. 

– Aránylag sokan kerestek minket, kezdetben nem is gondoltuk volna, hogy ekkora igény lenne rá a lakosság részéről. A hőszivattyús rendszereket preferáljuk inkább. A kezdetektől Orosházán vagyunk és a 2008-as indulás óta, ahogy bővültek a felkérések és az igények, úgy szélesedett a portfólió – tudtuk meg.

Hogy működik a lakossági klimatizálás? 

– Magát a hálózatot építjük ki. Kimegyünk a helyszínre és először egy díjtalan felmérést végzünk. A felmérés alapján egy ártartományon belül ajánlunk az igényeknek megfelelő klímaberendezést. Utána, ha megrendeli az ügyfél, akkor időpontot egyeztetünk és felszereljük. Panelcserét, gázutántöltést is vállalunk, ha valamilyen mechanikus sérülés érte a berendezést, akkor azt felújítjuk és azon kívül megtisztítjuk, fertőtlenítjük – árulta el az ügyvezető.

Kerítések? Ez hogy jön ide?

– Igény volt rá és mi próbálunk mindig alkalmazkodni az igényekhez – mondták.

A kerítések terén inkább a fémből készült munkákat részesítik előnyben, nagykapukat, úszókapukat is építettek már korábban, utóbbi esetében volt már példa 9 méteres nyílásra is. 

– Ez a folyamat is hasonlóan működik. Kimegyünk az érdeklődőkhöz, ők elmondják az igényeiket, mi pedig elmondjuk a javaslatunkat. Meghozzuk a közös döntést és kivitelezzük az anyagbeszerzéstől a betonozáson át mindent, villanyszerelést is pluszban, hogyha szükséges – derült ki.

A T4 Komplex Kft-nek jelenleg egy akciója is érvényben van még, mely szerint 55 ezer forint bruttóért szerelnek klímaberendezést, több berendezés esetén pedig további kedvezményeket adnak. (x)

Elérhetőségek:
https://t4.hu/
rendeles@t4.hu
Tarján Csaba: 06-30/269 8530 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.