- hirdetés -

Harminc százalékkal több vendég látogatott ki az elmúlt hétvégén Gyopárosfürdőre, mint az azt megelőző szombat-vasárnapon annak ellenére, hogy most a strandra érkezőknek két „hátráltató” tényezővel is számolniuk kellett.

Az egyik ilyen tényező az időjárás volt, mely eléggé hűvösnek bizonyult, legalábbis a korábbi kánikulához képest. Június utolsó hétvégéjén még tikkasztóan meleg és száraz volt az idő, azon a héten lépett érvénybe a harmadfokú hőségriasztás is, most hétvégén azonban a hőmérő higanyszála csak jóval alacsonyabbra kúszott fel.

A másik tényező – mely negatív irányba befolyásolhatta volna a strandra érkezők számát – az volt, hogy sem az uszodát, sem a tanmedencét nem használhatták a hétvégén a fürdőzők, hiszen a Magyar Vízilabda Szövetség az Eb idejére, vagyis a június 26-a és július 4-e közötti időszakra kibérelte azokat.

– Mindezek ellenére 30%-kal több vendég volt ezen a hétvégén Gyopárosfürdőn, mint az azt megelőzőn – tájékoztatta portálunkat Benkő Ferenc, a fürdőért felelős Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója. – Nagyon sokan érkeztek Romániából is, ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy az öt és félmillió beoltott elérése után azonnal feltüntettük a honlapunkon és a Facebook oldalunkon, hogy most már védettségi igazolvány nélkül is lehet belépőjegyet váltani a fürdőbe – tette hozzá.

A vezérigazgató kiemelte, mától az 50 méteres medencét és a tanmedencét is normál menetrend szerint használhatják a strandra érkező vendégek.

Kiemelt kép: Archív OrosCafé fotó

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.