- hirdetés -

Hosszú idő után ismét testületi ülést tartottak a Polgármesteri Hivatal nagytermében. Egyetlen napirendi pontot tárgyaltak a képviselők, a nemrégiben elhunyt dr. Krajczár István helyettesítéséről döntöttek.

Tavaly októberben találkoztak utoljára az önkormányzati képviselők testületi ülésen. Június 28-án egy rendkívüli ülést hívtak össze.

Bodóczi András (Demokratikus Koalíció), Papp Róbert (Demokratikus Koalíció), Sebők Éva (Momentum) és Tóth-Kása Sándor (Fidesz) nem voltak jelen az ülésen, közülük Papp nem jelezte előre távolmaradását.

Fotó: Horváth Bence

Egyetlen napirendet tárgyalt a testület, az ötödik számú háziorvosi körzet feladatait ellátó helyettesítésről. Erre azért van szükség, mert ahogy mi is beszámoltunk róla, dr. Krajczár István június 19-én elhunyt.

– Az önkormányzatnak, mint felelősnek azonnal gondoskodnia kellett arról, hogy a körzet ne maradjon ellátás nélkül. Arról döntöttünk, hogy belátható ideig dr. Szemenyei Gabriella látja majd el a körzet teendőit és az ehhez szükséges feltételeket is biztosítottuk – nyilatkozta Bojtor István alpolgármester, a napirend előterjesztője.

Fotó: Horváth Bence

Dr. Szemenyei Gabriella július elsejétől 2022. június 30-ig kötött szerződést az önkormányzattal a feladatok elvégzéséről. A jelenlévő képviselők egyhangúlag elfogadták az előterjesztést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.