- hirdetés -

Néhány héttel ezelőtt írtunk a Candy Dance Crew két táncosának, Berta Zsófiának és Kiss Tímeának a sikereiről, akik álmaikat megvalósítva a következő tanévtől kezdve tánciskolában tanulhatnak tovább. Ezúttal mindketten online versenyen vehettek részt, ahol fantasztikus teljesítményt nyújtottak.

Március elején értesültek az örömteli hírről a Candy Dance Crew táncosai, Berta Zsófia és Kiss Tímea, miszerint felvették őket a választott tánciskolába és ezen a pályán folytathatják tanulmányaikat. Az egyesülethez 2013-ban csatlakozó lányok ezúttal életük első online versenyén vettek részt, ahol nem is maradtak adósak a jó eredménnyel.

Berta Zsófia a gyermek korcsoportban egy hip-hop és egy modern koreográfiával is készült. Hip-hopban a profi kategóriában indult, ahol ezüst minősítést szerzett, míg a modernben amatőr kategóriában szerzett ezüstöt.

Kiss Tímea a junior korcsoportban szintén két koreográfiával örvendeztette meg a zsűrit. Mind a hip-hop profi kategóriában, mind a modern amatőr kategóriában ezüst minősítést kapott, emellett a Kecskemét Dance Universum különdíját is elnyerte.

– Büszkék vagyunk rátok, hatalmas dolog, hogy ebből a helyzetből is kihoztátok a legjobbat – írta Facebook-oldalán a Candy Dance Crew csapata.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.