- hirdetés -

Mikor nyithatnak ki újra a konditermek, és mikor lesz lehetőségünk ismét csoportosan edzeni? A választ egyelőre senki sem tudja, de abban biztosak vagyunk, hogy sokan már érzik és látják magukon a mozgás hiányának következményeit! De semmi gond! Mi ismét segítséggel készültünk nektek!

Tavaly 12 perces teljes testes edzéseket hoztunk nektek, (ezeket a Told félre a kanapét cím alatt most is megtalálod), 2021-ben viszont újítunk! Testrészekre bontott videókat fogtok látni, így a 10 perces időtartam alatt fókuszáltan dolgozhattok. A héten Borbély Bettina négy videóját tekinthetitek meg, a jövő héten Baudermann Zita formáló edzései következnek, majd Németh-Csiki Rebeka has-, far-, kar- és lábizom erősítő tízperceit ajánljuk a figyelmetekbe! Ezeket igény szerint kombinálni is tudjátok majd, így magatok állíthatjátok össze az aznapi edzésterveteket.

Borbély Bettina a far- és a karizmok után most a comb- és a hasizmot dolgoztatja meg. Kemény lesz? Igen. Izzadni fogunk? Az biztos. De az eredmény sem marad el!

Kezdjük a lábmunkával!

Következzen mindenki kedvence, a hasizom!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.