- hirdetés -

Boér Gábor mozgalmas, de egyben izgalmas 2020-as évet tudhat maga mögött. A jelenleg a Zalaegerszeg trénereként dolgozó labdarúgó edző is megosztotta ünnepi gondolatait karácsonyi magazinunkkal.

– A karácsony számomra mindig is egy fontos, kiemelt ünnepnek számított. Gyerekkoromban mindig nálunk gyűlt össze a család és közösen ünnepeltünk, természetesen a hagyományos ételek az asztalon és a közös ajándékozás sem maradhatott el. Mindig nagyon vártam az ünnepeket, a mai napig nagy élmény a karácsonyi előkészület, hogy mindenkinek meglepetést tudunk okozni és azt hiszem ránk nagyon igaz, hogy jobban szeretünk adni, mint kapni – mesélte.

Megkérdeztük őt arról is, idén hogyan tölti az ünnepeket. Mint mondta, az idei karácsony már csak azért is más lesz, mint az eddigiek, mert a koronavírus az NB1-es labdarúgó-bajnokság eddigi menetrendjét is jelentősen átírta. December 23-án még mérkőzést játszanak csapatával a Zalaegerszeggel (december 19-i születésnapján egyébként méltóképpen, 3-1-es győzelemmel köszöntötték őt játékosai) a fővárosban és csak ezt követően tud elindulni haza Orosházára.

– Szenteste a szüleimnél leszünk, ahol viszont már a megszokott módon töltjük az ünnepeket vagyis az ajándékozás mellett az ünnepi menüsor is a hagyományokhoz méltó lesz. Természetesen nem fog hiányozni az asztalról a halászlé, a töltött káposzta és a bejgli sem. Karácsony első napján a barátnőméknél, Mártiéknál leszünk Újkígyóson, hiszen ekkor nemcsak a karácsonyt, hanem az ő születésnapját is megünnepeljük. 26-án pedig itthon leszünk és biztosan előkerülnek majd a társasjátékok is, mint minden évben – sorolta.

Mivel nagyon rövid idén a bajnokságban a téli szünet, így másnap már utazik is vissza Zalaegerszegre, ahol már kezdődik is a felkészülés a tavaszi szezonra.
– Sűrű lesz a program, de megpróbáljuk tartalmasan, szeretteink körében eltölteni a legmeghittebb ünnepeket – tette hozzá.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.