- hirdetés -

A napokban vette át törzsgárda elismerését a Diákélelmezési Intézmény munkatársa, Bara Béláné Erzsébet, akit ugyanakkor kollégái nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték.

Megszakítás nélkül töltött húszéves munkaviszonyának elismeréseként vett át törzsgárda jutalmat Bara Béláné december 18-án. Ugyanazon a napon kollégái is köszöntötték nyugdíjbavonulása alkalmából.

– Megfontolt, kedves és mosolygós, nagyon jó tagja volt a csapatunknak. Most azonban el kell engednünk, hogy boldog nagymama lehessen – fogalmazott a Diákélelmezés vezetője, Vincze Tibor.

Erzsébet a sütőiparban irodán dolgozott, majd a privatizáció a Diákélelmezés csapatához sodorta, ahol minden ráosztott munkát elvégzett. Konyhalányként dolgozott, főzött, mosogatott, ételt osztott ki, mikor hol volt rá szükség.

– Nehéz munka volt ez, de nem bántam meg, hogy annak idején idekerültem és itt is ragadtam. Nagyon jó csapat dolgozik itt, ügyesek, szorgalmasak – mondta el Erzsébet, aki most már azonban jól megérdemelt nyugdíjas éveit töltheti három unokájával.

Nyugdíjba vonulása alkalmából kollégái puszi helyett tapssal köszöntötték, a megható pillanatok után pedig a csapat ajándékát is átvehette: egy méretes asztalt. A régen vágyott bútornak fontos szerepe lesz otthonában.

– Szeretek vendégeket fogadni, korábban a munkatársaimat is vendégül láttam. Azt remélem, hogy sok jó programot szervezhetek majd az asztal köré, szeretettel ültetem majd le a családtagjaimat és azokat a kollégákat is, akik meglátogatnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.