- hirdetés -

Zárt ajtók mögött, szerény ünnepség keretében köszöntötte a Diákélelmezési Intézmény azokat a dolgozóit, akik törzsgárda elismerésben részesültek.

A héten adtunk hírt arról, hogy idén is elismerték, megköszönték azoknak a személyeknek a munkáját, akik megszakítás nélkül, évtizedek óta a város önkormányzatánál vagy annak valamely intézményénél dolgoznak. Idén negyven fő részesült a pénzjutalommal, oklevéllel együtt járó elismerésben, köztük a Diákélelmezési Intézmény munkatársai közül nyolcan.

Mindannyian kiérdemelték az elismerést (Fotó: Diákélelmezés Facebook)

Őket egy kisebb ünnepség keretében, a járványügyi előírásokat betartva külön is köszöntötte az intézmény vezetése.

– Hálásan köszönöm nektek azt, hogy kitartotok, hogy itt vagytok és tudással, tapasztalattal segítitek az intézmény működését. Ritka manapság az, hogy valaki éveket tölt egy munkahelyen, ezért a törzsgárda elismerésben részesülő kollégák példaként állnak előttünk – köszöntötte Vincze Tibor intézményvezető az ünnepelteket.

A Diákélelmezés munkatársai közül harmincöt év megszakítás nélküli orosházi munkaviszonya elismeréseként törzsgárda elismerésben részesült Szeri István, húszéves törzsgárda jutalomban részesült Bara Béláné, Urszuly Péterné.

Tízéves törzsgárda jutalmat vehetett át Elekes Krisztina, Geiszt Nikolett, Gulyás Szabó István, Lénárt Gabriella és Vargáné Szemesi Mária, aki azonban nem lehetett jelen az ünnepségen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.