- hirdetés -

Ajándékcsomaggal hálálta meg a K&H orosházi ügyfélpontja a helyi mentősök munkáját. A kedves meglepetést december 17-én nyújtották át a mentőállomás dolgozóinak.

– December közepén már megállapíthatjuk, hogy 2020 nem volt könnyű év, hiszen rengeteg változás történt, amikhez egyik napról a másikra kellett alkalmazkodnunk. Hozzá kellett szoknunk, hogy a tanítás már nem az iskolákban történik hanem az online térben vagy ahhoz, hogy a munkát sem az irodákban végezzük, hanem otthonról, home office-ban. Vagy hogy induláskor már nemcsak a telefon, kulcs, pénztárca kötelező indulási kellékek, hanem a maszk is, és ezeket a változásokat még sorolhatnánk. Viszont, amit 2020 megtanított nekünk, az az, hogy mennyire fontos, hogy figyeljünk egymásra, segítsük a másikat, és ebben hisz a K&H Bank orosházi ügyfélpontja is – emelte ki Nagy László, az ügyfélpont területi vezetője.

Ezért az ügyfélpont dolgozói összefogva egy ajándékcsomagot adtak át az Orosházi Mentőszolgálat munkatársainak december 17-én. Az ajándék csomagolása gyümölcsöt és aszaltgyümölcs-csomagokat rejtett. Ezzel a kis ajándékkal szerették volna meghálálni azt az áldozatos és fáradhatatlan munkát, melyet az Orosházi Mentőállomáson dolgozók nap mint nap tesznek a városért, az orosháziakért. Nagy László, az ügyfélpont területi vezetője a maga és a K&H munkatársai nevében erőt, egészséget és békés, boldog karácsonyt kívánt a mentősöknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.