- hirdetés -

Sporttársaikhoz hasonlóan az orosházi triálosok helyzetét is megnehezítette 2020-ban a vírushelyzet és az ezzel kapcsolatban hozott korlátozások. Pocsai Richárd azonban úgy véli, a körülményekhez képest sikerült kihozniuk a szezonból a maximumot, annak ellenére hogy ehhez kevés verseny vagy bemutatós lehetőség áll rendelkezésükre.

– Mint az élet minden más területén, a vírussal járó korlátozások a mi terveinket is romba döntötték. Ami a versenyzést illeti, én személy szerint mindössze kétszer tudtam idén rajthoz állni. Júliusban lehetőségem adódott kiutazni egy két napos nemzetközi versenyre Szlovákiába, de ott sajnos nem sikerült kiemelkedőt nyújtanom. A másik versenyen, ami országos magyar bajnokság volt, a junior korosztályban töltött éveimet követően először sikerült a felnőtt mezőnyben is dobogós helyen végezni – idézte fel Pocsai Richárd.

Az Extreme Bike Show csapata igyekezett kihozni a lehetőségeiből a maximumot

Mint mondta, a legnagyobb csalódást viszont nem a versenyek kimaradása okozta nekik. A tavaly májusban megalapított Extreme Bike Show bemutatós formáció Csanda Doriánnal és Szőke Krisztiánnal kiegészülve a 2019-es év második felében, több mint harminc rendezvényre kapott meghívást, így az idei, 2020-as évvel kapcsolatban is bizakodóan tekintettek előre. Rengeteg energiát fektettek abba, hogy tovább növeljék műsoraik színvonalát és látványosságát.

A korlátozások miatt azonban mindössze két hónapjuk maradt arra, hogy azt csinálják, amit a legjobban szeretnek: szórakoztassák a közönséget.
– Mindezek ellenére én úgy érzem, hogy kihoztuk ebből a két hónapból a maximumot, az augusztusi és a szeptemberi időszakban csak két hétvégénk maradt szabadon. Hálásak vagyunk mindenkinek, akik a nehéz időszakban is kiálltak mellettünk, családtagjainknak, barátainknak, a Bézier Stúdiónak és a Belvárosi Sport Centrumnak – árulta el Pocsai Richárd.

A járványhelyzet miatt idén az augusztusi-szeptemberi időszakra maradt a fellépések nagy része

Hozzátette, már gőzerővel készülnek a következő szezonra és bíznak benne, hogy 2021-ben minél több rendezvényre kapnak meghívást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.