- hirdetés -

A karácsony közeledtével az Orosházi Hetednapi Adventista Gyülekezet az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata látókörében lévő hátrányos helyzetű családok számára tartós élelmiszer adományt adott át.

Halustyik Évától az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata intézményvezetőjétől megtudtuk, hogy a tervezettnél több családnak is jutott a csomagból.
– Eredetileg tíz orosházi család részesült volna a támogatásból, de a családtagok számát is figyelembe véve végül 19 család részére tudtunk élelmiszer csomagokat eljuttatni – mondta.

Hozzátette, más szervezetektől is érkeztek adományok, a GYIÖK 100 darab, a FirstFarms Hungary Kft. 33 darab Mikulás csomagot ajándékozott a gyermekek számára.
– Az intézmény folytatja a hagyományos „Jézuska járat” programját is. Az idei évben 160 fő gyermeket szeretnénk megajándékozni. Jó hír, hogy már minden gyermek „kiválasztásra” került. Az ajándékokat az intézményben várjuk, már folyamatosan érkeznek – fűzte hozzá az intézményvezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.