- hirdetés -

Békésen versenyeztek az ASE Orosháza és az Eötvös DPSE fiataljai. Több dobogós helyezéssel zártak az asztaliteniszezők.

Több hónapos szünet után álltak ismét asztalok elé a fiatal asztaliteniszezők Békésen, a megyei újonc és serdülő utánpótlás versenyen. Mind a két orosházi asztalitenisz klub, az ASE Orosháza, valamint az Eötvös DPSE versenyzői is képviselték a várost.

Az Eötvös DPSE három utánpótláskorút nevezett OlaszÁdám sérülés ellenére bronz érmet szerzett és gyarapította ranglista pontjait.

Az ASE Orosháza pingpongosai közül Bényei Nelli U13 egyéniben második, serdülő egyéniben pedig harmadik helyen zárt. Vadász Réka mindkét korcsoportban a dobogó utolsó fokára állhatott fel. Gálik Boglárka a 13 évesek mezőnyében szintén a bronzérmet hozta el. A legjobban Farkas Izabella szerepelt, aki serdülő egyéniben második, míg serdülő párosban az első helyen végzett. Ugyanitt a Bényei-Vadász duó a harmadik helyet érte el.

– Bíztató volt a versenyprogramjuk elején járó újonc korcsoportú versenyzők bemutatkozása, akik a serdülő számokban is megállták helyüket – értékelte az ASE Orosháza asztaliteniszezőinek teljesítményét Bogdánffy Csaba szakmai referens.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.