- hirdetés -

Az Orosházi Kórházat támogatta jótékonysági akciója keretében a Somnium Alapítvány Pitvaros és Térségi Szervezete. A korábbi falunapon gyűjtött adományból többek közt fürdetőszereket, cumikat vásároltak az intézmény Csecsemő- és Gyermekosztályának.

Még augusztusban, a pitvarosi falunapok keretében szervezett jótékonysági akciót a Somnium Alapítvány Pitvaros és Térsége Szervezete a Megújuló Békés Megyéért Egyesület kezdeményezésére.

– Az egyesület tagjai a falunapon résztvevő gyerekeknek ingyenes csillámtetoválásokat készítettek. A szülőket viszont arra kértük, hogy aki szeretne és tud segíteni, az tetszőleges összeggel támogassa az Orosházi Kórházat. Össze is gyűlt 11 ezer forintnyi adomány, amit az Orosházi Kórházért Alapítványnak utaltunk el – számolt be a kórház Facebook-oldalán Mackóné Kocsis Magdolna, az alapítvány elnöke.

Az adományozók kérésére a felajánlást az intézmény Csecsemő- és Gyermekosztálya kapta, az összegből többféle eszközt vásárolt nekik az alapítvány. Az osztály orvosai és ápolói a napokban vették át az adományt Matuz Ádámtól, az alapítvány képviselőjétől.

Kiemelt kép forrása: Melega Krisztián/Orosházi Kórház Facebook-oldala

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.