- hirdetés -

Különleges heteket szerveznek Gypárosfürdőn. Elsősorban az orosháziakat célozza meg legújabb kezdeményezésük.

Az őszi-téli időszakban az eddigi trendeknek megfelelően jóval kevesebben látogatják a fürdőt, mint a nyári csúcsidőszakban. De ez nem jelenti azt, hogy nincsenek programok Gyopárosfürdőn – tudtuk meg Benkő Ferenctől, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójától. Október közepétől tíz héten át december 18-ig úgynevezett tematikus heteket indítottak.

– Decemberben az eddigi tapasztalatok szerint megnő a fürdő látogatottsága, de addig is szeretnénk mindent elkövetni annak érdekében, hogy minél több vendéget – elsősorban orosháziakat – kicsábítsunk a fürdőbe. Minden héten, hétfőtől péntekig más-más kedvezményekkel készülünk a fürdőzőknek. – tette hozzá Benkő Ferenc.

Így fordulhat az elő például, hogy egy adott héten napi egy szaunaszeánsz ingyenes, vagy a családi wellness héten az élményfürdő mellett szaunapark belépő is jár, illetve mikuláskor a 14 éven aluli fiatalok ingyenesen fürdőzhetnek.

A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy a kedvezmények csak és kizárólag hétköznapra vonatkoznak és ezek más kedvezménnyel nem összevonhatóak. A programokról a fürdő pénztáránál, honlapjukon és a Facebook-oldalukon többet is megtudhatunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.