- hirdetés -

Hosszú leállást követően hétvégén mozdult meg először a kick-box társadalom az őszi szezon első hivatalos országos bajnokságán, Nádudvaron. Az orosházi Contact K.T.H.E. egyesület ezúttal négy versenyzővel indult el, akik fantasztikus teljesítményüknek köszönhetően hét arany- és négy ezüstéremmel zártak.

A járványügyi előírásokat fokozottan előtérbe helyező III. Nádudvari Gasztro Kupa két teremben két napon keresztül zajlott, ahol mind a négy tatamis szabályrendszer képviseltette magát. A verseny kiemelt szerepet kapott, hiszen az egyetlen lehetőség volt a magyar bajnokságok előtti felkészülésre, melyeket előreláthatólag novemberben rendeznek majd.

A formagyakorlat szabályrendszer lebonyolításáért az orosházi Contact K.T.H.E. vezetőedzője, Puravecz Péter volt a felelős. Az egyesület versenyzői is ebben a szabályrendszerben voltak érdekeltek. Négyük közül Brebovszky Zoltán már régi motorosként lépett tatamira, míg a többiek újoncként debütálhattak.

Összesen tizenegy éremmel, köztük hét arannyal zártak Nádudvaron (Fotó: egyesület)

Mindannyian a junior korosztályban, kreatív és zenés formagyakorlatban mutatták meg tudásukat. Az egyesület beszámolója szerint azonban az első verseny és a stresszhelyzet egyáltalán nem látszódott a sportolókon, végül összesen tizenegy érmet, köztük hét aranyat és négy ezüstöt szereztek.

Részletes eredmények:
Esztergomi Antónia:

kreatív pusztakezes forma: 1. hely
zenés pusztakezes forma: 2. hely
zenés fegyveres forma: 1. hely

Halustyik Cintia:
kreatív pusztakezes forma: 2. hely
zenés pusztakezes forma: 1. hely
kreatív fegyveres forma: 1. hely

Brebovszky Zoltán:
kreatív pusztakezes forma: 1. hely
zenés pusztakezes forma: 1. hely

Zahorecz Noel:
kreatív pusztakezes forma: 2. hely
zenés pusztakezes forma: 2. hely
kreatív fegyveres forma: 1. hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.